Maksu

Kaikki hinnat ovat euroissa ja  sisältävät alv:n. Klarna tarjoaa sinulle monta eri maksuehtoa; lasku, luottokortti ja osa-maksu jopa 36 kk:n  maksuajalla. Klarna Checkoutin maksuehdot löydät nettikaupan kassalta maksun yhteydessä.

Toimitukset

Toimitamme tuotteet suoraan meidän varastostamme mahdollisimman pian tilauksen vastaanoton jälkeen. Pienemmät paketit (alle 10 kg) toimitetaan Matkahuollon kautta bussipakettina, jonka voit noutaa lähimmästä Matkahuoltopisteestä tai Siwasta. Polkupyörät toimitetaan sinun kotiosoitteeseesi. Jos et ole kotona, pyörä viedään lähimpään Matkahuoltopisteeseen josta voit noutaa sen myöhemmin.

Jos asut lähellä meitä voit säästää rahtikulut noutamalla tavarasi itse meidän myymälästä Vaasan Kivihaassa. Valitse silloin toimitustavaksi "nouto myymälästä"! Tarkista meidän aukioloajat nettisivustamme!

For deliveries outside Finland (or Sweden) please contact us at info@mysports.fi

Palautus

MySportsilla on nyt meneillään loppuunmyynti, eikä palautusoikeutta ole!

Jos tuote on viallinen, palauta se meille osoitteella Oy MySports Ab, Kokkokalliontie 5, 65300 VAASA. MySports maksaa lähetyskulut ja lähettää uuden tuotteen viallisen tilalle tai maksaa rahat takaisin. Reklamaatiosta ota meihin ensin yhteyttä!